Günün Şarkısı 7 Ocak 2019

Kenan Doğulu – “Vay Be (Mahmut Orhan Remix)”


Kenan Doğulu’nun son albümü “Vay Be”, 2018 Temmuz ayında piyasaya çıkmıştı. O günden bugüne albümden iki şarkıya klip çekildi: “Issız Ada” ve “Boş Sayfa”. Albümün çıktığı günlerde yaptığımız röportajda albümdeki yedi şarkının her birine klip çekmek istediğini söylemişti Kenan. Nitekim bir albümden ziyade yedi teklinin toplaması gibi idi albüm de. Her bir şarkı tek başına var olabilecek kimliğe ve güce sahipti.


2019’un bu ilk günlerinde benim de albümde en sevdiklerim arasında yer alan “Vay Be” yeni bir düzenlemeyle tekli olarak yayımlandı. Doğulu Ses etiketiyle yayımlanan teklide şarkının Mahmut Orhan tarafından yapılmış “remix”i yer alıyor.


Mahmut Orhan elektronik müzikte son dönem dünya “trend”lerini çok iyi yakalamış ve bu maharetle çok da parlak işlere imza atmış, yurt dışında da adını duyurmuş bir “dj.” Şarkı zaten çok iyi. Ozan Doğulu imzalı orijinal düzenlemesi de çok iyiydi. Ne ki bu haliyle bir tık daha “trendy” bir tarafa geçmiş. Bu radyo ve kulüp dostu “remix”in işe yarayacağı aşikâr.   



Yavuz Hakan Tok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder